Voorwaarden

Voorwaarden Ferm-e

Bij het inschrijven voor een workshop verbind je je ertoe om onderstaande voorwaarden na te leven. Deze overeenkomst vervangt alle eerdere schriftelijke of mondelinge verbintenissen. Ferm-e behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.

Producten en materialen

De samenstelling van een product of workshop wordt zo goed mogelijk beschreven en door middel van foto's weergegeven op onze website. Deze inhoud wordt zo goed mogelijk gerespecteerd. Ferm-e is echter afhankelijk hun workshopgevers en zij van hun leveranciers, waardoor de precieze samenstelling van een product steeds kan afwijken.

Bevestiging

Wanneer een betaling gebeurd is, ontvangt de klant een bevestigingsmail op het door de klant opgegeven e-mailadres.


Wat zijn de voorwaarden voor de inschrijving?

Van zodra we naar jou het mailtje gestuurd hebben dat er plaats is heb je 5 werkdagen de tijd om de overschrijving te voldoen, hebben we je betaling niet ontvangen binnen die tijd dan behouden we ons het recht om je workshopplaats aan iemand anders door te geven.  Door je bedrag van de workshop te betalen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. En is jou inschrijving bevestigd.

 

Annulatie door Ferm-e
Bij georganiseerde activiteiten, behoudt Ferm-e zich het recht voor om deze activiteit af te gelasten. Ferm-e zal de klant hiervan tijdig op de hoogte brengen via e-mail. In het geval van annulatie door Ferm-e, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.


Annulatie door deelnemer

– >30 dagen vóór aanvang van de workshop: 100% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
– 30-14 dagen vóór aanvang van de workshop: 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald.
– <14 dagen vóór aanvang van de workshop: het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald, we begrijpen dat er zich altijd iets kan voordoen, ziekte, onvoorziene omstandigheden,… 
Je kan altijd iemand anders in je plaats laten komen, een familielid, vriendin, collega…


Waarom wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald bij annulatie?
Doordat je je inschrijft voor een workshop is er een plaats minder voor iemand anders om zich in te schrijven, als je niet kan komen dan zijn we je plaats kwijt en kunnen we niet nog iemand anders gaan zoeken…
En ook omdat we duidelijke afspraken met onze lesgevers willen maken.

 

Coronavirus

Indien een deelnemer zijn of haar deelname dient te annuleren omwille van een positieve coronatest, is de annulatie kosteloos.

Om zo de veiligheid van de andere deelnemers te beschermen, behoudt Ferm-e zich het recht om een deelnemer die ziek aankomt op de workshoplocatie te weigeren. In dit geval wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort.

 

Prijzen en betalingen

De prijzen vermeld op de website vallen onder de BTW-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen. Ferm-e behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Aankopen kunnen worden betaald via QR-code of een overschrijving.


Workshoplocatie

Ze gaan door bij Ferme – Meerlaarstraat 21 – 2430 Laakdal 
Voor de route kan kijken bij contact.